Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasprojekteihimme kokenutta Frontend kehittäjää, jolle koodaaminen tulee kuin itsestään. Sinulta löytyy kyky tuottaa korkealaatuisia ratkaisuja, jotka synnyttävät asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä responsiivisia ja helppokäyttöisiä verkkosivustoja mm. WordPressiä hyödyntäen. Ulkoasun asettelu ja sisällön muotoilu taipuu tahtoosi ja osaamista löytyy niin, että pystyt tarvittaessa tuottamaan kokonaisia sivustoja olematta riippuvainen lisäosista.

Hakumme kohdistuu siis ensi sijassa kokeneempaan kehittäjään, jolla on kyky ja valmius ottaa Web-kehittämisen ruori, kehittää talon sisäisiä käytäntöjä sivustojen koodaamiseen liittyen. Sinulla on luonnetta ottaa vastuullinen rooli pääkehittäjänä, oli kyseessä pieni tai suuri projekti.

Hakemamme osaaja

Osaat toimia osana tiimiä, mikä tarkoittaa niin tiedon jakamista kuin vastaanottamista kollegoilta, yhteistyökykyä graafisten suunnittelijoiden kanssa ja tietenkin luoda helposti ylläpidettävää koodia. Et linnoittaudu pöytäsi taakse vaan olet valmis tarvittaessa kommunikoimaan työhön liittyvistä asioista myös asiakkaalle ja tahtotilasi on aina ratkaista asiakkaan tarve ja mahdolliset ongelmat.

Osaamisprofiilisi

Sinulla on kokemusta eri julkaisujärjestelmien integroimisesta ulkoisiin järjestelmiin ja rajapintojen (Rest API) hyödyntäminen ei ole sinulle vierasta. Olet tehnyt aktiivisesti työtä verkkosivustojen parissa jo pidemmän aikaa ja pystyt näyttämään työstäsi hyviä referenssejä. Luonnollisesti osaamisprofiiliisi kuuluu CMS, PHP, HTML5, CSS, JavaScript ja verkkokaupparatkaisut eivät ole sinulle vieraita. Arvostamme näiden lisäksi kokemusta käytettävyydestä, responsiivisuudesta ja mukavia bonuksia saat myös esim. Vue.js, React, MySQL jne.

Miksi Digimen?

Hyvää yritetähä, mutta riimaa pakkaa tulemaha. Tahtotilamme on kultivoida osaamista, joka luotsaa yritystämme vuosiksi eteenpäin ja etsimme henkilöä, jolla on halua ja paloa ottaa vastuu toimia vastuullisena vaikuttajana uudessa suunnassa. Saat tontin, jonka voit rakentaa itsesi näköiseksi ja siten vaikuttaa vahvasti tekemisen luonteeseen. Frontend-tiimin kasvaessa myös sinä kasvat luonnollisesti tämän tiimin vetäjäksi. Kollegasi ovat ohjelmistoalan sekä mainonnan ja markkinoinnin alalta ja osaamistasi tullaan arvostamaan varmasti.

Toimipaikkasi on Turussa, mutta sinulla on luonnollisesti myös etätyövapaus, sekä mahdollisuus valita itse työaikasi. Saat itse valita työtehtävässä onnistumiseen tarvittavat työvälineet. Toimita hakemuksesi ja CV:si 30.4. Mennessä palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@digimen.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa (huom. MA-KE-TO 09:00 – 11:00)
Erno Vuori / Teknologiajohtaja
erno.vuori@digimen.fi / +358 44 982 8184