Yritysten ja organisaatioiden liiketoiminta on viime vuosina sähköistynyt kovaa vauhtia. Informaatiota tuotetaan, välitetään ja tallennetaan sähköisesti valtavia määriä koko ajan. Digitalisaation läpimurto on asettanut luotettavuudelle, saatavuudelle ekä tietoturvalle aivan uudenlaiset vaatimukset. Samaan aikaan myös olemassa olevan informaation merkitys kasvaa. Liiketoimintatiedon hyödyntäminen strategiseen sekä operatiiviseen johtamiseen avaa avaa täysin uusia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen sekä loppujen lopuksi parempaan tulokseen.

Me Digimenillä työskentelemme jatkuvasti erityyppisten tiedon hallintaan liittyvien ratkaisujen parissa. Parhaan lopputuloksen sekä asiakastyytyväisyyden maksimoimiseksi luotamme oman teknologisen osaamisemme lisäksi tarkoin valittujen kumppaneiden tuotteisiin ja palveluihin. Elastic on tuoteperhe jota hyödynnämme lähes poikkeuksetta, kun kyseessä on vaativa liiketoimintatiedon reaaliaikainen keruu erityyppisistä tietolähteistä kuten esimerkiksi verkkokaupoista, järjestelmälokeista tai tuotannon prosesseista.

Elastic Stack mahdollistaa tiedon integroinnin mistä tahansa tietolähteestä, missä tahansa formaatissa luotettavasti sekä turvallisesti. Se tarjoaa myös edistykselliset työkalut tiedon hakemiseen, visualisointiin sekä analysointiin realiaikaisesti. Elastic Stack koostuu neljästä eri tuotteesta jonka keskiössä toimii Elasticsearch.

  • KIBANA – Visualisoi informaatio, Navigoi stackissä
  • ELASTIC – Etsi, Analysoi ja tallenna informaatiota
  • BEATS & LOGSTASH – Tiedonkeruu mistä ja missä formaatissa tahansa

Elastic on saatavilla palveluna suoraan verkosta useilta eri palveluntarjoajilta tai sen voi asentaa ja ylläpitää itse. Olemme toteuttaneet ratkaisuja pääasiassa Elastic Cloud kautta sekä AWS Elastic palvelussa. Mikäli haluat lisätietoja Elastic Stackin tarjoamista mahdollisuuksista liiketoimintatietojesi tehokkaaseen hyödyntämiseen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Autamme mielellämme.

PS: Tulemme julkaisemaan yksityiskohtaisemman artikkelin Elastic Stack käyttöönotosta lähiaikoina. Päivitämme linkin myös tähän artikkeliin. Siihen saakka, rock on!!

Erno Vuori
Teknologiajohtaja
DigimenOy